STØJMÅLING, AKUSTIKREGULERING & DESIGN

Skab flotte akustikregulerede rum med grafisk design, akustikplader i former, der passer til rummet og understøt jeres praksis.

 

Siden vores møde har vi styrket os på en række områder og står i dag langt bedre rustet til at hjælpe vores kunder, både hvad angår støjmåling, akustikregulering og skole-/institutionsvenligt design generelt.

 

Sammen med to andre stærke aarhusianske virksomheder; Audioexperts og Damgaard Jensen A/S, har vi skabt en unik aarhusiansk treenighed, med masser af ekspertviden, der sikrer skolerne og institutionerne de bedste og mest gennemtænkte og multifunktionelle løsninger, hvad angår design, faglighed, støjdæmpning og produktmuligheder.

 

Damgaard Jensen 

Er førende inden for tryksager. De er en del af Prinfo, og er således leverandør på Statens Indkøbsaftale og har de officielle miljøcertificeringer, der sikrer bæredygtig produktion i overensstemmelse med FN's verdensmål. 

De har bl.a. udviklet VisioSound akustikmaterialet, som I allerede har stiftet bekendtskab med på vores sidste møde. VisioSound rummer så mange flere muligheder end de traditionelle akustikløsninger som fx glasuldsløsningen Ecophon, der stadig bruges. 

Ecophonplader rummer flere ulemper; på sigt kan de smuldre, de er meget sårbare - modtagelige for stød - og får ofte skader, der bl.a. frigiver fiberstøv, der kan irritere luftvejene. De har desuden design- og placeringsmæssige begrænsninger, da de kun laves i få standardformater. 

VisioSound er en A-absorbent, materialet har en flot klassificering ift. brand (brandklasse B1), er langt mere modstandsdygtigt ifm. slag/stød. Og så kan pladerne figurskæres, hvilket giver uendelig mange design- og placeringsmuligheder. Materialet er desuden fremstillet af PET-fibre, som er 100% genbrugsmateriale udvundet af plastflasker - de kan hverken smuldre eller frigive emissioner og fiberstøv. VisioSound-pladerne er altså både miljø-, sundheds- og allergivenlige, og har potentielt en længere levetid. Det mener vi er et kæmpe plus.

 

Audioexperts 

Er eksperter i akustik med mange års erfaring - også på uddannelsesområdet. De leverer og dokumenterer de nødvendige lydmålinger efter de på området gældende regler. Ved hver opgave laves der, efter endt lydmåling, simulationer af de omhandlende lokaler, der kan beregne, hvor meget akustikmateriale, der er nødvendigt for at dæmpe de støjende frekvenser. Dette sikrer, at vi hos MuteDesign regulerer lokalerne helt korrekt med VisioSound-pladerne og kan dokumentere akustikreguleringens effekt. Der hvor den væghængte akustikregulering eventuelt ikke er nok, leverer Audioexperts desuden akustikprodukter, der løser yderligere lydudfordringer - bl.a. i lofter. 

 

MuteDesign 

Er eksperter i skolegrafisk design og i det visuelt læringsunderstøttende indhold, der printes på akustikpladerne. Vi står for udformningen af de visuelle miljøer med et stærkt fagligt, pædagogisk og værdimæssigt aftryk. Vi er også dem, der faciliterer hele processen og dermed forsimpler arbejdsgangen for alle. Vi sikrer kunderne flotte resultater og skaber visuelt indhold, der skaber en merværdi for både voksne og børn - en merværdi man ikke får, når man f.eks. benytter firmaer som AB Akustik, der udelukkende fokuserer på lyd.

Da vi, hos MuteDesign, ikke kun designer akustikplader, men også designer og printer på rigtig mange andre materialer; folier, alu-plader osv, kan vi skabe totale visuelle miljøer, der også har en høj æstetisk værdi og sikrer sammenhæng i hele det visuelle udtryk. Det mener vi også er en stort plus og værdifuldt for skolerne og institutionerne.

 

Vi har et stort ønske og en ambition om at være in top of mind hos jer hos forvaltningen, når I skal bruge væghængte akustikløsninger eller skal henvise skolerne og institutionerne til virksomheder der kan afhjælpe lydproblemer - på lige fod med eksempelvis AB Akustik, som vi har kendskab til bliver brugt til mange skole- og institutionsopgaver.

 

Som byggekonsulenter kan I vide jer sikre på, at ved at henvise til MuteDesign, får kunden en optimal akustikregulering inklusiv individuelt design, som ikke fordyrer hverken produktet eller processen. Dette skyldes, at vores aarhusianske treenighed af eksperter hver især udnytter vores kapaciteter til fulde. Derfor kan vi tilbyde både priser, kvalitet og grafisk design inkl. opsætning, hvor vores konkurrenter ikke kan være med. 

 

Med ovenstående in mente vil vi rigtig gerne stille os til rådighed for jer og håber, I kan se de rigtig gode argumenter i at lade MuteDesign komme i spil til de relevante opgaver, der kræver akustikregulering. 

 

Jeg vil meget gerne aflægge jer et besøg igen, sammen med Claus fra Audioexperts - han kan udspecificere sin meget brede akustiske viden, og I har således mulighed for at stille de nødvendige tekniske spørgsmål mm.

NYHEDSBREV 
 Få inspiration til læring og læringsmiljøer
 
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger
arrow&v
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Tlf. 61 71 45 79

MuteDesign I/S, Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup

cvr. 38437607

All images are copyrighted                    Alt design og billedmateriale på  www.mutedesign.dk ejes af MuteDesign I/S                    Alle priser på denne side er eksklusiv moms.