SKOLER
Et fagligt stærkt læringsmiljø har en positiv effekt på både læring, trivsel, undervisning og faglige resultater.

Vi arbejder MED vores kunder, ikke FOR dem. Ellers kan vi ikke skabe reel værdi. Derfor bliver mange af vores faglige løsninger også til i tæt samarbejde med faglærerne, der ved hvad de vil ha', fordi de ved, hvad der virker - for dem!

 

Vores mangeårige undervisningserfaring og vores ekspertise inden for pædagogik og didaktik, kombineret med kreativ, grafisk og æstetisk knowhow, sikrer jer flotte løsninger af høj faglig kvalitet, fordi vi går i dialog med jer om det fagfaglige indhold.

 

Vi tilpasser desuden alle vores motiver til individuelle mål, meningsfulde materialer og rummets muligheder, og vi kan tilgodese flere forskellige behov i én løsning.

 

I kan vælge print på både akustikplader, skilteplader, finér, folier til væg og gulv, og meget andet. Det giver mulighed for både støjdæmpning, dekoration, fagkodning, whiteboardlamineret design m.m.

FAGLIG INDRETNING I UDSKOLINGEN

HVAD SIGER VORES KUNDER

Henrik Kallestrup

Skoleleder på Viby Skole

Viby Skole har haft stor glæde af samarbejdet med MuteDesign.

 

Skolen har i efteråret 2018 indrettet faglokaler for de ældste elever, og i den forbindelse modtaget sparring omkring akustikregulering og faglige design fra MuteDesign. Det har været en supergod proces med kompetente folk, og frem for alt et flot resultat og grafisk udtryk i de nye lokaler.

 

Viby Skole vil helt klart også samarbejde med MuteDesign om akustikregulering og grafiske udtryk i fremtiden.

Jeppe Lyng Paulsen

Musiklærer på Hasle Skole

Vores samarbejde med MuteDesign har været super.

 

Der har været en klar og tydelig kommunikation gennem hele processen og rigtig god vejledning i forbindelse med placering og valg af akustikplader. Eleverne er vilde med de forskellige designs på pladerne.

 

I forhold til akustikken i vores store musiklokale oplever musiklærerne en mere ”ren” lyd i lokalet og MuteDesigns akustikplader har gjort en enorm forskel i den forbindelse.

Martin Steen Jensen

Lærer på Rosenvangskolen

Det var en rigtig god og meningsfuld proces. Vi er glade for måden vores idéer blev modtaget på, og for den professionelle og kompetente sparring vi var en del af i forbindelse med udviklingen af et inspirerende læringsmiljø. 

 

Vi er meget tilfredse med både det faglige og visuelle resultat, som bliver brugt flittigt i den daglige undervisning.

Derudover vil jeg gerne rose den konstruktive og detaljeorienterede tilgang og vejledning gennem hele processen, både ift. det faglige indhold, såvel som hvilke motiver og designs, der giver mening i vores læringsmiljø.

 

MuteDesign vil klart blive anbefalet til andre, der også ønsker gode visuelle rum for læring.

EKSEMPLER PÅ FAGLIGE MOTIVER
NYHEDSBREV 
 Få inspiration til læring og læringsmiljøer
 
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger
arrow&v
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Tlf. 61 71 45 79

MuteDesign I/S, Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup

cvr. 38437607

All images are copyrighted                    Alt design og billedmateriale på  www.mutedesign.dk ejes af MuteDesign I/S                    Alle priser på denne side er eksklusiv moms.